Visita institucional de Salvador Illa, cap de l’oposició al Parlament

El president del grup PSC-Units va participar en una trobada amb empresaris de la ciutat

Compartir:

El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha fet aquest dilluns a la tarda una visita institucional a Esplugues que ha començat a l’Espai Corberó, on ha estat acompanyat per l’alcaldessa Pilar Díaz i el primer tinent d’Alcaldia, Eduard Sanz. Seguidament, els tres han visitat la residència de l’escultor, que es troba just al costat, amb la vídua de l’artista, Midu Rica.

Des del carrer Montserrat, el president del grup del PSC-Units s’ha traslladat La Baronda, on ha conegut l’Esplulab per després participar en una trobada amb diferents empresaris d’Esplugues. El cap de l’oposició al Parlament, s’ha posat a la seva disposició per parlar de fiscalitat, inversions i projectes de futur.

Finalment, Salvador Illa ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa Pilar Díaz; el primer tinent d’Alcaldia, Edu Sanz; la segona tinenta d’Alcaldia, Montse Zamora; l’arquitecte Enric Batlle i director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Manel del Castillo, per parlar sobre els Districtes d’Innovació d’Esplugues i el Pla Porta Diagonal, així com del Bioclúster d’Innovació i Salut.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: