Visita a Esplugues de la vicepresidenta Nadia Calviño

La responsable d'Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern espanyol signa al Llibre d'Honor i coneix l'Esplulab

Compartir:

La vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha estat aquest dimecres 31 de maig a Esplugues, en el marc d’una visita institucional per conèixer el reptes de futur de la ciutat. La vicepresidenta primera ha estat rebuda a les 10.30 hores per l’alcaldessa Pilar Díaz, amb qui ha mantingut una reunió, a la qual també s’ha incorporat del delegat del Govern estatal a Catalunya, Carlos Prieto.

Posteriorment, la màxima responsable del Govern central en afers econòmics i transformació digital ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, en presència de diferents regidors i regidores de la Corporació municipal. Nadia Calviño ha destacat el caràcter obert de la ciutat, “cruïlla de camins”, que ha descrit com a “racó d’harmonia i de llum” que “representa el millor del nostre país”.

La vicepresidenta primera també ha conegut l’Esplulab, l’espai de fabricació digital municipal, on ha parlat amb diferents usuaris d’aquest servei. Finalment, ha visitat l’empresa Made of Genes (Genom Core), ubicada també a l’Espai Baronda, on ha mantingut una reunió amb els fundadors de l’empresa, en què també han participat Pilar Díaz, Carlos Prieto i el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament, Eduard Sanz.

Compartir: