Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Visita a Esplugues de la vicepresidenta Nadia Calviño

La responsable d'Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern espanyol signa al Llibre d'Honor i coneix l'Esplulab

Compartir:

La vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha estat aquest dimecres 31 de maig a Esplugues, en el marc d’una visita institucional per conèixer el reptes de futur de la ciutat. La vicepresidenta primera ha estat rebuda a les 10.30 hores per l’alcaldessa Pilar Díaz, amb qui ha mantingut una reunió, a la qual també s’ha incorporat del delegat del Govern estatal a Catalunya, Carlos Prieto.

Posteriorment, la màxima responsable del Govern central en afers econòmics i transformació digital ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, en presència de diferents regidors i regidores de la Corporació municipal. Nadia Calviño ha destacat el caràcter obert de la ciutat, “cruïlla de camins”, que ha descrit com a “racó d’harmonia i de llum” que “representa el millor del nostre país”.

La vicepresidenta primera també ha conegut l’Esplulab, l’espai de fabricació digital municipal, on ha parlat amb diferents usuaris d’aquest servei. Finalment, ha visitat l’empresa Made of Genes (Genom Core), ubicada també a l’Espai Baronda, on ha mantingut una reunió amb els fundadors de l’empresa, en què també han participat Pilar Díaz, Carlos Prieto i el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament, Eduard Sanz.

Compartir:

Notícies
relacionades

Pilar Díaz i Joan Soler

Conveni amb Pimec per impulsar la digitalització, l’empresa familiar i la formació

Comerç, mercats, empresa i consum
Imatge d'un cor fent exercici per representar el primer Pla Local de Salut d'Esplugues

Procés participatiu per elaborar el 1r Pla Local de Salut

Participació i associacionisme, Salut
Cloenda Consell d'Infants 2023-2024

El Consell d’Infants fa propostes per fer un ús responsable de la tecnologia

Infants i famílies, Participació i associacionisme

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: