Vacunació de majors de 80 anys, de Policia Local i personal educatiu

Compartir:

19/02/2021

Els centres d’atenció primària d’Esplugues han començat aquesta setmana a trucar a les persones majors de 80 anys amb dependència. Si tenen mobilitat, se’ls indicarà dia, hora i lloc per acudir a Cornellà. Si no, se’ls vacunarà a domicili a partir de la setmana que ve. A continuació serà el torn de les persones més grans de 80 sense dependència.

Aquesta setmana han començat també a vacunar 52 agents de la Policia Local d’Esplugues, els menors de 55 anys, amb la injecció d’AstraZeneca, que es recomana fins a aquesta edat.

Així mateix, el Departament de Salut de la Generalitat ha anunciat l’inici del procediment per administrar la vacuna d’AstraZeneca al personal d’escoles i instituts de fins a 55 anys. Mitjançant el mòbil rebran informació perquè s’autoprogramin quan i on ser vacunat.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz ha remarcat que “després de completar la vacunació de totes les persones grans que viuen a les residències d’Esplugues, ara administrem la primera dosi a la Policia Local. Es tracta de personal essencial per garantir la nostra seguretat i hem de protegir-los del virus. Estem treballant braç a braç amb totes les institucions perquè la vacunació de tots els col·lectius de la ciutat sigui una realitat tan aviat com sigui possible”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: