Unzué, pregoner de Sant Mateu 2023: “Sempre he treballat en equip, ara en el que lluitem contra l’ELA”

En un emotiu discurs, l'exfutbolista afirma que "tinc la certesa que la meva família i jo vivim en el lloc perfecte"

Compartir:
Pregó Sant Mateu 2023 de Juan Carlos Unzué

Juan Carlos Unzué, ex esportista d’elit i veí d’Esplugues, ha donat l’inici oficial a la Festa Major de Sant Mateu aquest vespre amb el Pregó inaugural de les festes, que ha tingut lloc a l’Espai Corberó, i s’ha pogut seguir en directe per streaming gràcies a ETV.

Durant el Pregó, Unzué, que ha estat rebut amb una gran ovació, ha dit que “35 anys després de la primera visita a Esplugues, quan vaig fitxar pel Barça i em van portar aquí per trobar un domicili, puc dir que tinc la certesa que la meva família i jo continuem vivint en el lloc perfecte”.

“La major part de la meva vida he treballat en equip –ha afegit–, i avui ho segueixo fent: a l’equip dels que patim ELA. Un equip que seguirem molt compromesos i perseverants, lluitant pels ajuts necessaris perquè cap persona que vulgui viure ho deixi de fer.”

Abans de la seva intervenció, l’alcaldessa, Pilar Díaz, ha remarcat que “aquestes seran unes festes solidàries, inclusives, tradicionals, divertides, saludables, unes festes amb més activitats que mai, dirigides a tots els públics, grans i petits, joves, gent gran i famílies. El que més m’agrada de Sant Mateu és l’esperit de comunitat que tenim a Esplugues, que no deixen de ser els vincles de confiança i de reciprocitat entre les veïnes i veïns de la nostra ciutat per construir una ciutat cada vegada millor”.

Sant Mateu té enguany un gran vessant solidari. El tradicional mocador de Festa Major, de color verd, està dedicat a la recaptació de fons per investigar l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA), del qual Unzué, recent Premi d’Esports El Pont d’Esplugues, n’és un dels seus grans ambaixadors.

El Pregó es va poder seguir també en llenguatge de signes i va ser retransmès per ETV. Es pot veure en aquí

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: