Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Un govern transversal amb cinc grans àmbits d’acció

Compartir:

L’equip de govern amb què s’inicia el nou mandat, liderat per Pilar Díaz, s’estructura en cinc grans àmbits d’acció, que donen protagonisme a les polítiques socials, el manteniment de l’espai públic, la seguretat i la projecció de la ciutat, tot posant sempre al centre la ciutadania en els seus diferents cicles de vida.

La nova estructura de govern també guanya en transversalitat, tot facilitant la interacció entre els diferents àmbits, que són els següents:

– Govern Intern i Ciutat Innovadora
Coordinació: Pilar Díaz, alcaldessa.

És una aposta clara per impulsar les polítiques d’innovació i transformació digital. Tindrà a Pilar Díaz com a responsable de tota l’àrea i de les regidories de Gestió Econòmica, Gestió de Dades i Policia Local i Ciutat Segura. Dins d’aquesta darrera regidoria, s’encabeixen també les polítiques de Protecció Civil i de civisme i convivència, delegades a Sara Forgas.

Govern Intern i Ciutat Innovadora també, entre d’altres, inclou les regidories de Patrimoni Municipal (Eduard Sanz), Recursos Humans (Oliver Peña) i Qualitat Democràtica (Claudia Acebrón).

– Territori i Ciutat Sostenible.
Coordinació: Eduard Sanz, primer tinent d’Alcaldia

És l’àmbit on es coordinen les polítiques urbanístiques, mobilitat, transició ecològica i espai públic i ciutat neta. Al davant de l’àmbit i de les regidories de Territori i de Medi Ambient i Transició Ecològica hi serà Eduard Sanz, mentre que Claudia Acebrón assumeix la regidoria d’Espai Públic i Ciutat Neta.

– Desenvolupament Econòmic i Ciutat d’Oportunitats
Coordinació: Montse Zamora, segona tinenta d’Alcaldia.

És un àmbit on es vertebren les polítiques d’impuls i desenvolupament econòmic. Montse Zamora hi estarà al capdavant, així com de les regidories d’Economia i Treball i de Turisme i Patrimoni Cultural. Manuel Pozo portarà la de Comerç, Consum, Mercats i Fires.

– Ciutadania i Ciutat de Drets
Coordinació: Oliver Peña, tercer tinent d’Alcaldia.

Aquest àmbit que impulsa les polítiques que garanteixen i desenvolupen drets de ciutadania tindrà com a responsable Oliver Peña, que dirigirà directament les regidories de Drets Socials, Habitatge i Diversitat Funcional.

També inclou les regidories de Drets Civils i Ciutat Inclusiva (Carlos Durán), Participació (Sara Forgas), Benestar Animal; Cooperació i Solidaritat i Pau, i Memòria Democràtica (Maribel Aguilera).

– Cicles de Vida i Ciutat Saludable.
Coordinació: Montse Pérez, quarta tinenta d’Alcaldia.

Aquest àmbit impulsarà els hàbits de vida saludable al llarg de la vida i en cadascuna de les etapes vitals. Montse Pérez és la responsable i està al capdavant de les regidories d’Infància, Adolescència i Família; Educació i Universitats, i Cultura. Dins d’aquest àmbit hi ha també les regidories de Joventut i Intercanvis Internacionals (Joan Marín), Gent Gran Activa (Manuel Pozo), Salut (Oliver Peña) i Esports (Montse Zamora).

D’altra banda, l’alcaldessa Pilar Díaz estarà directament també al davant de polítiques estratègiques, com les Polítiques de Dones, Agenda Urbana, Planificació Estratègica i Comunicació.

Cartipàs de l'Ajuntament d'Esplugues
Cartipàs de l’Ajuntament d’Esplugues
Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: