Tot a punt per a l’arribada dels Reis d’Orient

Compartir:

Dijous 5, a les 18 hores, els Reis Mags d’Orient arribaran a plaça Catalunya d’Esplugues on en Fanguet i la Terrisseta els rebran i faran d’amfitrions. A dalt de l’escenari, el rei Gaspar farà un petit parlament i tots tres saludaran al públic. També rebran, de la mà de l’alcaldessa Pilar Díaz, la clau màgica que obre totes les cases de la ciutat per poder repartir els regals durant la nit del 5 al 6 de gener.

Aquest any l’acte comptarà amb un element molt especial, les Ulleres de la il·lusió! No les oblidis… I tampoc el fanalet!

Després començarà la cavalcada, la desfilada de carrosses i patges, que comptarà amb la participació de persones voluntàries i de diferents entitats del municipi: ACAE, Associació de Veïns del Gall, Colla de Gegants d’Esplugues, Colla dels Tres Tombs d’Esplugues i Colla de Castellers d’Esplugues. A més, hi col·laboren l’Escola Municipal de Música, el Centre Josep Pons i ETV.

Aquest serà el recorregut: Plaça Catalunya – Av. Cornellà – Av. Isidre Martí – Carrer Nou – Laureà Miró – Pont d’Esplugues – Josep Anselm Clavé – La Pau – Lleialtat – Maria Aurèlia Capmany – Jocs Florals – Molí – Rambla Verge de la Mercè.

A l’escenari de rambla Verge de la Mercè, hi haurà un parlament del rei Melcior.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: