Simulacre d’alerta al mòbil a Esplugues el dijous 14 de setembre a les 13 hores

Compartir:

Aquest dijous 14 de setembre, a les 13 hores, Protecció Civil farà un simulacre del sistema d’alerta als telèfons mòbils. El so de l’avís serà fort i estrident i anirà acompanyat de la vibració del dispositiu.

La ciutadania que es trobi a Esplugues, el Baix Llobregat o l’Hospitalet rebrà un avís sonor al seu mòbil i un missatge de text d’”Alerta de Protecció Civil” o “Alerta presidencial”, en funció de la configuració del telèfon. El missatge es mantindrà en pantalla fins que es premi el botó “Acceptar”.

L’alerta és una eina per traslladar a la població les instruccions que ha de seguir de forma immediata per protegir-se i evitar danys quan es trobi a la zona afectada per una emergència, catàstrofe o accident greu.

Els telèfons mòbils amb sistemes operatius Android versió 11 o superior i iOS versió 15.6 o superior tenen activada per defecte la recepció de les alertes. En aquest tutorial trobaràs com configurar els mòbils per rebre alertes de protecció civil.

Un cop acabada la prova del sistema d’alertes es podrà contestar una breu enquesta amb l’objectiu d’avaluar-la. Per accedir a l’enquesta caldrà anar a aquest enllaç.

El 14 de setembre també es faran alertes en diferents franges horàries al Vallès Oriental, Maresme, Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet (10 hores); Barcelona (11 hores); i Vallès Occidental (12 hores).

Més informació sobre el sistema d’alertes al mòbil, aquí.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: