Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Renovació de l’Espai Jove Remolí

Compartir:

L’Espai Jove Remolí, un dels dos espais municipals que dona servei al jovent d’Esplugues, ha estat renovat per millorar els serveis que s’hi ofereixen. L’alcaldessa, Pilar Díaz, i el regidor de Joventut, Joan Marín, han inaugurat aquest 27 de febrer les noves instal·lacions.

La renovació ha permès dotar l’equipament de nous equips per a l’aula tecnològica, una flamant cuina (els tallers per aprendre a cuinar tenen una gran demanda), dos mòduls nous més íntims per a un màxim de quatre persones i la millora del paviment. La inversió ha estat d’uns 130.000 euros.

Més de 16 anys d’història

Ubicat a la part superior de l’Edifici Molí, a Can Vidalet, l’Espai Remolí es va inaugurar l’octubre del 2006 com a primer centre de recursos juvenils promogut per l’Ajuntament. Des de llavors, ha donat servei durant més de 16 anys al jovent del municipi d’entre 12 i 35 anys, com a punt d’informació juvenil, espai de trobada i de jocs, aules d’estudi, tallers, etc. (a L’AGENDA i al web d’Esplujove es poden consultar l’oferta cada mes).

Des de fa uns anys, comparteix l’atenció a la població juvenil d’Esplugues amb l’Oficina Jove d’Emancipació, situada al Casal Robert Brillas.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: