Reforç de Mossos després de la reclamació d’Esplugues i Sant Just

Compartir:

S’incorporen ara cinc nous agents i hi ha el compromís de la Conselleria d’Interior d’augmentar més a l’agost

La reclamació efectuada pels ajuntaments d’Esplugues i Sant Just Desvern, amb mocions aprovades als respectius plens municipals, per pal·liar el dèficit d’agents de Mossos d’Esquadra que donen servei als dos municipis ha tingut una primera resposta: el Departament d’Interior de la Generalitat ha reforçat l’àrea bàsica policial d’Esplugues-Sant Just amb cinc nous agents.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i l’alcalde de Sant Just, Joan Basagañas, han mantingut aquest 13 de març una reunió amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, a l’Ajuntament d’Esplugues. En declaracions posteriors a la trobada, Elena ha manifest el compromís que a partir de l’agost s’incrementi “encara més” el nombre d’efectius a Esplugues i Sant Just, tot i que la xifra dependrà de les persones que s’incorporin a la nova promoció que farà el cos al juny “per incrementar el nombre de mossos a tot el país i de la distribució” que es pugui fer.

Per a l’alcaldessa d’Esplugues, “és una bona notícia, d’entrada, l’arribada de cinc nous agents i l’expectativa que es pugui reforçar a l’agost”, sobre la qual cosa “estarem molt amatents”. I ha afegit que és “molt important que treballem conjuntament els ajuntaments i la conselleria per poder tenir el nombre de mossos que ens permetin poder garantir la tranquil·litat dels nostres veïns i veïnes”.

El conseller ha subratllat que Esplugues “és una ciutat segura”, amb un índex de fets delictius per sota de la mitjana catalana, però que això “ens ha d’esperonar a seguir” per incrementar la seguretat.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: