Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Reconeixement a l’alumnat amb millors notes a la selectivitat

Compartir:

“Sou un exemple i referents per a l’alumnat que està estudiant secundària pels valors que representeu. Per treure bones notes, cal tenir capacitats però també esforç i passió per aprendre”. L’alcaldessa, Pilar Díaz, va presidir aquest 21 de novembre l’acte que per tercer any l’Ajuntament ha organitzat per fer un reconeixement a l’alumnat dels centres educatius d’Esplugues que van obtenir nota d’excel·lent (9 o més, sobre 10) a les proves d’accés a la universitat (PAU) del passat juny.

Al final del curs passat, 13 alumnes (9 noies i 4 nois) de centres espluguins van treure aquesta nota. D’aquests, 5 eren de l’Escola Isabel de Villena, 5 de l’Escola Garbí i la resta, dels instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i La Mallola.

Durant l’acte de reconeixement, celebrat al Saló de Plens municipal, es va fer entrega als alumnes que hi van assistir (12) d’un diploma i d’un tiquet per valor de 50 euros per a material escolar a una llibreria del municipi. També hi van ser presents les direccions dels cinc centres educatius.

Les enginyeries dominen

Entre els estudis universitaris que aquests alumnes de centres espluguins amb nota d’excel·lència han començat aquest curs són majoria els d’Enginyeria: Informàtica (2), Quimica (2) i Matemàtica en Ciència de Dades. A banda, hi ha Medicina (2), Matemàtiques, Educació Primària, Psicologia, International Business i Periodisme.

Dels centres públics, Blanca López Villanueva, de l’Institut Joanot Martorell amb nota de 9,6, ha començat Matemàtiques a la Universitat de Barcelona (UB); Laia Gracia González, de l’Inst. La Mallola i 9,6, està fent Educació Primària a la UB, i Bilal Moussaoui El Azrak, de l’Inst. Severo Ochoa i 9,2, Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: