Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Prop de 90 establiments a la fira comercial local i l’edició Tapes de Tardor

Compartir:

La mostra e-Fira, sense cost per als participants, es fa amb l’objectiu de fomentar el consum de proximitat i aprofundir en la digitalització

L’Ajuntament d’Esplugues ha programat diversos esdeveniments durant aquesta setmana per fomentar el consum de proximitat:

– Es farà una fira de comerç locale-Fira, amb un doble vessant. D’una banda, amb un apartat virtual, a través de la plataforma https://firesvirtuals.cat/espluguesfira, del 9 al 13 de novembre. I, d’altra banda, una mostra presencial, el dissabte 12 de novembre, de 10 a 20 hores, a la plaça Catalunya. Entre tots dos –alguns de manera virtual i d’altres, també presencial– hi participaran prop de mig centenar de comerços. La fira del dia 12 serà una jornada plena de sorpreses, que es retransmetrà a través del canal de YouTube de l’Ajuntament. En tots dos casos, la participació del comerç local no tindrà cap cost.

– Tapes de Tardor, els dies 11, 12 i 13 de novembre, per promocionar els locals de restauració d’Esplugues. Hi participen un total de 40 establiments de tots els barris i consisteix en oferir una tapa i beguda per 3 euros.

Podeu consultar els comerços participants en aquest enllaç:

E-FIRA I TAPES TARDOR 2022

Aquestes campanyes formen part del projecte Esplugues Comerç 4.0, que va aconseguir finançament dels fons europeus Next Generation.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: