Presentat el nou cartell de la 12a Cursa Solidària, que es farà el 5 de maig

La recaptació de l'esdeveniment organitzat per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu, es destinaran a finançar el programa Hospital Amic a la Casa de Sofia

Compartir:

La zona de jocs infantils davant de l’edifici de Consultes Externes de l’Hospital Sant Joan de Déu, al costat del Pediatric Cancer Center ha acollit aquest divendres la presentació del nou cartell i samarreta de la 12a Cursa Solidària, que es farà el 5 de maig. Un acte ple de simbolisme que dona el tret de sortida a aquest esdeveniment organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu.

“Els diners recaptats aniran destinats a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d’atenció a infants amb malaltia minoritària i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu”, ha explicat l’alcaldessa Pilar Díaz. Per la seva banda, la directora d’infermeria de l’hospital, Maria José Tojo, ha destacat el fet que “un any més” se celebri una cursa on conflueix “esport, salut” i “solidaritat”.

Inscripcions obertes

Tothom que vulgui participar en la cursa, ja pot inscriure’s a través del web cursasolidaria.esplugues.cat. A més de solidària, la Cursa és un esdeveniment festiu i inclusiu, obert a tothom i a totes les edats. S’hi faran curses de diverses distàncies per arribar a tots els públics. Com l’any passat, les dues curses grans, les de 10 i 5 quilòmetres, tindran una sortida única.

Cursa de 10 quilòmetres. Categoria única, adreçada a persones nascudes abans del 2007.

Cursa de 5 quilòmetres. Es competeix per diferents franges d’edat i també per a persones nascudes abans del 2007.

Cursa de Kids Promoció (1.900 metres). Dirigida a infants de categoria aleví (nascudes i nascuts entre 2012 i 2013), infantil (2010-2011) i cadet (2008-2009), així com a nenes i nens amb diversitat funcional que van néixer entre el 2009 i el 2013.

– Cursa de Kids Iniciació (1.050 metres). Per a infants prebenjamins (2016-2017) i benjamins (2013-2014), i per a nenes i nens amb diversitat funcional nascuts entre el 2014 i el 2017.

La sortida de totes les curses, que es desenvoluparan durant tot el matí, s’ubicarà al carrer Alegria i l’arribada a plaça Catalunya. El preu de la inscripció serà de 12 euros en el cas de la cursa de 10 i 5 quilòmetres, i 5 euros en les d’infants.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: