Portes obertes de l’Espai Corberó amb motiu de La Nit dels Museus

Els jardins de Can Tinturé acolliran l'espectacle teatral 'Escenes de Museu'

Compartir:

Amb motiu de La Nit dels Museus, dissabte 18 de maig, l’emblemàtic Espai Corberó celebrarà una nova jornada de portes obertes. Seran visites guiades de 30 minuts en grup reduïts, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Per poder visitar el recinte, situat al carrer Església, caldrà fer reserva a través de la plataforma digital de Codetickets. La ciutadania empadronada a Esplugues podrà reservar les entrades a partir de les 9 hores de dilluns 13 de maig. El dimecres 15 la reserva s’obrirà a tothom.

Una Nit dels Museus plena d’activitats

A banda de la jornada de portes obertes per poder visitar l’Espai Corberó, la ciutat s’omplirà d’activitats i també obriran les portes el Museu Can Tinturé, de 10 a 14 hores i de 17 a 00 hores; així com el Museu de Ceràmica de La Rajoleta en aquest mateix horari. En aquest últim espai, durant el matí, els visitants podran gaudir d’una demostració de la tècnica de cocció de ceràmica de Rakú a càrrec de l’escola Municipal de ceràmica.

El mateix dissabte, de 21 a 22.30 hores, als jardins de Can Tinturé, es representarà l’espectacle teatral Escenes de Museu, inspirat en l’exposició Lluís Domènech i Montaner. El poder de l’escenari. Hi haurà sessions cada 15 minuts. A les 22.30 hores, el Museu de Ceràmica La Rajoleta acollirà el concert del quintet Sommeliers que serà d’accés lliure.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: