Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Obertes les inscripcions per a la Festa del Joc i l’Esport

L'esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 17, s'amplia al matí, inclou activitats a la piscina i torna a comptar amb l'espai de percussió

Compartir:

La Festa del Joc, l’Esport i la Percussió, que tindrà lloc el dissabte 17 de juny, creix enguany en horari i en espais. Durarà tot el dia, d’11 a 14 h i de 17.30 a 1.30 h de la matinada, i girarà entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb activitats per a totes les edats, organitzades per l’Ajuntament d’Esplugues i entitats que formen part de la Xarxa Playful, entre d’altres.

La Festa inclou fins a 35 activitats, repartides pel Camp Municipal Salt del Pi, el parc dels Torrents i, com a novetat, la piscina municipal descoberta. La piscina estarà oberta a tothom (amb preus públics) i s’hi faran dues activitats dinamitzades. Les activitats són gratuïtes, però caldrà inscripció prèvia. Inscripcions aquí.

Enguany, la tradicional Zumba Solidària es realitzarà a les 18.15 h al Camp Municipal Salt del Pi. Els beneficis aniran adreçats a la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Inscripcions aquí.

Una altra activitat que requereix inscripció prèvia és l’Esplulab: robòtica amb Lego. Aquí podeu consultar tota la programació de la Festa del Joc, l’Esport i la Percussió i fer les inscripcions.

Els ODS (objectius de l’ONU per combatre la pobresa i les desigualtats) seran protagonistes de la Festa. Un personatge, anomenat PODS, ajudarà els infants a descobrir aquests objectius.

Aquest any, la Festa de la Percussió, que celebra la seva 20a edició, torna a fer-se conjuntament amb la Festa del Joc i l’Esport. Atabalats i altres grups posaran ritme a la Festa a partir de les 18 h i s’allargarà amb concert i DJ fins a la matinada.

El Consell d’Infants d’Esplugues ha preparat tota una sèrie d’activitats, que es realitzaran al matí, per donar a conèixer tot el que fa des de 2009.

L’Espai del Conte és una altra de les novetats. També hi haurà una zona primera infància (0-3), amb l’obrador de sorra de la Rauxa i l’Esplujuga, així com un espai habilitat per canviar nadons.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

ple-municipal

Esplugues acollirà el 28 d’agost les finals de la Supercopa catalana d’handbol

Esports
Casal d'estiua a l'Escola Gras i Soler

Espais d’ombra als casals d’estiu

Infants i famílies
Cloenda Consell d'Infants 2023-2024

El Consell d’Infants fa propostes per fer un ús responsable de la tecnologia

Infants i famílies, Participació i associacionisme

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: