Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Obre el nou Mercat Municipal de Can Vidalet

Compartir:

L’horari és dilluns i dissabte de 8 a 15 h i dimarts, dimecres, dijous i divendres de 8 a 20 h.

El nou Mercat Municipal de Can Vidalet ja ha obert portes. Situades a la primera planta de l’edifici històric remodelat, les parades han rebut aquest 9 de febrer una elevada assistència de clientela, desitjosa de conèixer les noves instal·lacions. Fa deu dies que el mercat provisional de la plaça de la Bòbila va tancar per facilitar el trasllat dels paradistes.

“El mercat de Can Vidalet puja totes les persianes. Per fi, aquest equipament estratègic per al dia a dia del barri i de la ciutat començarà a funcionar a ple rendiment. És hora de celebrar”, afirma l’alcaldessa, Pilar Díaz, per a qui “l’equipament és un exemple d’innovació, tant per la col·laboració público-privada que l’ha fet possible, com pel seu caràcter modern i sostenible”.

Edifici històric

L’edifici disposa de 4 plantes, que es destinen a la botiga de supermercat Lidl ja oberta, les parades tradicionals, planta logística de càrrega i descàrrega i aparcament. Per a la construcció del nou establiment, s’han tingut en compte diverses mesures d’estalvi energètic per assegurar l’eficiència de l’edifici, com és la instal·lació de panells solars, la il·luminació LED i la climatització eficient.

Tal com constava en l’adjudicació del projecte a Lidl per part de l’Ajuntament, la companyia ha costejat –amb una inversió de 7,5 milions d’euros– la reconstrucció integral de l’edifici, la posada en marxa de la seva botiga, l’habilitació dels espais que ocuparan els paradistes i la urbanització de l’entorn.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: