Obertes inscripcions per al grup de suport psicosocial Entre Dones

La segona edició comptarà amb una vintena de sessions, unes dues per mes, sobre temes afectius i de salut, entre molts altres

Compartir:

L’espai de suport psicosocial Entre Dones, que ofereix el Centre d’Informació i Recursos (CIRD) Vil·la Pepita a dones del municipi, arrenca el seu segon any amb sessions sobre Quina és la teva realitat personal? (17 de gener) i Aprendre a desaprendre i a desprendre’s (31 de gener). La iniciativa es va crear l’any passat, amb motiu d’algunes situacions detectades entre dones del municipi, per millorar les relacions socials, compartir experiències vitals i fer aprenentatges en grup.

Cada 15 dies (sempre un dimecres, de 9.30 a 11 hores) es fa una sessió, dirigida per la psicòloga del centre –que també atén casos individualitzats–, sobre temàtiques diverses. Enguany, a banda de les dues primeres, es tractaran les relacions afectives més enllà de la parella, l’autocura, la sororitat i temes relacionats amb la salut, entre d’altres. En total, aquest any hi haurà una vintena de trobades.

El grup es limita a una quinzena de dones per sessió. Les inscripcions, que són gratuïtes i per a tota la programació anual, s’han de fer presencialment al CIRD (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i dimarts i dijous, de 16 a 18 h). Les dones interessades en alguna sessió concreta poden consultar al centre la disponibilitat de places per a aquell dia.

Consulteu la programació del 2024:

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: