Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Obertes inscripcions per al grup de suport psicosocial Entre Dones

La segona edició comptarà amb una vintena de sessions, unes dues per mes, sobre temes afectius i de salut, entre molts altres

Compartir:

L’espai de suport psicosocial Entre Dones, que ofereix el Centre d’Informació i Recursos (CIRD) Vil·la Pepita a dones del municipi, arrenca el seu segon any amb sessions sobre Quina és la teva realitat personal? (17 de gener) i Aprendre a desaprendre i a desprendre’s (31 de gener). La iniciativa es va crear l’any passat, amb motiu d’algunes situacions detectades entre dones del municipi, per millorar les relacions socials, compartir experiències vitals i fer aprenentatges en grup.

Cada 15 dies (sempre un dimecres, de 9.30 a 11 hores) es fa una sessió, dirigida per la psicòloga del centre –que també atén casos individualitzats–, sobre temàtiques diverses. Enguany, a banda de les dues primeres, es tractaran les relacions afectives més enllà de la parella, l’autocura, la sororitat i temes relacionats amb la salut, entre d’altres. En total, aquest any hi haurà una vintena de trobades.

El grup es limita a una quinzena de dones per sessió. Les inscripcions, que són gratuïtes i per a tota la programació anual, s’han de fer presencialment al CIRD (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i dimarts i dijous, de 16 a 18 h). Les dones interessades en alguna sessió concreta poden consultar al centre la disponibilitat de places per a aquell dia.

Consulteu la programació del 2024:

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: