Noves incorporacions i ascensos a la Policia Local

Compartir:

La Policia Local d’Esplugues ha presentat aquest 27 de setembre els nous agents que s’acaben d’incorporar al cos, així com els que han promocionat de categoria. En concret, hi ha cinc nous agents, tres que han assolit la categoria de caporal, un de sergent i un altre, de subinspector.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha afirmat, durant l’acte que ha tingut lloc a la rambla Verge de la Mercè, que la Policia Local d’Esplugues “és una policia a peu de carrer, al servei de la ciutadania, i per això fem aquesta presentació oberta a tothom.”

“El nostre model de Policia Comunitària –ha afegit– es fonamenta en posar al centre de l’acció les veïnes i veïns d’Esplugues. En orientar les actuacions a resoldre als seus problemes, treballant la proximitat estratègica per garantir la convivència i la pau social, de la mateixa manera que en reduir la vulnerabilitat dels col·lectius i millorar la percepció d’inseguretat”.

I ha recordat que “dins d’aquest model de seguretat també integrem el suport de les noves tecnologies, per a aquesta passada festa major ja vam tenir disponible un dron de seguretat” i que a finals d’any està previst que comencin les obres de la nova seu de la Policia Local, al barri de Montesa.

Díaz també ha reivindicat l’arribada de més agents de Mossos d’Esquadra a la comissaria d’Esplugues-Sant Just. “Celebrem les incorporacions recents que s’han produït, però són insuficients”, ha dit.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: