Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Nou servei per acompanyar joves en temes d’emocions, estudis o feina

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha posat en marxa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el servei Escolta Jove. Es tracta d’un canal obert al jovent de 12 a 35 anys del municipi per informar-los, orientar-los i acompanyar-los a l’hora de resoldre les seves inquietuds al voltant de qualsevol aspecte: emocions, estudis, absentisme, feina, sexualitat, família…

El servei està pensat per atendre, per exemple, casos d’alumnes de centres educatius que vulguin ser escoltats fora de l’horari lectiu (actualment, ja existeixen recursos educatius dins de les hores de classe).

Les persones interessades poden adreçar-se al servei Escolta Jove per mail (escoltajove@esplugues.cat) o a través d’un xat en viu al web d’Esplujove (https://equipjove21.wixsite.com/esplujove/escolta-jove). A l’altra banda hi ha una professional, la Mari, que contactarà amb la persona demandant i, si cal, es desplaçarà presencialment on l’indiqui. També es poden fer reunions presencials a l’Oficina Jove (al Casal Robert Brillas) i al Remolí, quan en breu acabin les obres d’aquest equipament.

Telèfon amb servei de wathsapp: 662 960 341

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: