Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Nou operatiu policial de Festa Major

Compartir:

13/09/2022

Garantir la seguretat dels assistents, la bona convivència i anticipar-se a situacions de risc potencials en tots aquells actes en els quals s’espera una alta concentració de persones. Aquest és l’objectiu del dispositiu especial de la Policia Local que es desplegarà durant la Festa Major i que comptarà amb el suport dels Mossos d’Esquadra.

A la presència d’agents uniformats, així com de cotxes patrulles situats en sectors estratègics, s’hi sumaran també unitats de paisà i altres que, amb moto, donaran suport en cas de situacions d’emergència.Així, està previst un augment significatiu dels agents, especialment a la nit i en la zona dels grans concerts del divendres o del dissabte, que protagonitzaran Álvaro de Lluna, Nena Daconte, Rosa López i David Otero, així com a la festa Europa FM. Altres de les àrees sensibles seran els punts d’accés en transport públic.

Policia de proximitat, civisme i prevenció

La Policia Local d’Esplugues va engegar abans de l’estiu una reorganització que preveu la seva participació en la comunitat, i que preval la seva realitat com a policia assistencial que té com a objectiu la resolució de problemes.

En aquest sentit, a finals de juliol, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va presentar tres nous dispositius: un de proximitat, un altre de civisme, i un tercer de preventiu. Amb el dispositiu de proximitat es vol aprofundir en el model d’una policia que està present en totes les etapes de la vida de la ciutadania: des de l’escola o l’institut. Un model que aposta per la policia com un actiu en la societat. El dispositiu de civisme té com a propòsit vetllar per la convivència i ser un garant del civisme enfront del vandalisme. El dispositiu de prevenció té com a finalitat tractar d’avançar-se a possibles problemes.En el marc d’aquests nous dispositius, també s’ha augmentat l’activitat inspectora de la policia.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: