Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Nou inspector cap de la Policia Local

Compartir:

19/04/2021

L’inspector Daniel Limones ha pres possessió com a nou cap de la Policia Local d’Esplugues. Limones substitueix en el càrrec a Juan Antonio González Leyva, que ha estat responsable del cos des del 2007. Daniel Limones Silva procedeix de la Policia Local de Martorelles, on exercia d’inspector cap des del 2017, i és l’actual president de Col·legi de Criminòlegs de Catalunya. Abans de Martorelles, havia estat cap de les policies locals de Maçanet de la Selva i Sant Fost de Campsentelles.

El nou cap de la Policia Local d’Esplugues ha estat presentat aquest dilluns 19 d’abril al conjunt de la plantilla del cos, en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Pilar Díaz, i el regidor d’Usos de l’Espai Públic, Javier Giménez.

L’alcaldessa ha manifestat estar “molt il·lusionada per poder comptar amb Daniel Limones, nou director de la nostra policia i president del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya. Amb aquesta incorporació, consolidarem definitivament el projecte de policia propera, moderna i eficient que estem implementant a Esplugues”.

grupo1.jpeg

grupo2.jpeg

 

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: