La Baronda acull una trobada de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet 

Més d'un centenar d'empresaris i empresàries de la comarca es van reunir per participar en una jornada de networking, amb el suport de l'Ajuntament

Compartir:

Més d’un centenar d’empresaris i empresàries de la comarca del Baix Llobregat es van reunir dimarts a La Baronda, en una trobada empresarial de networking organitzada per PIMEC. L’objectiu de l’acte, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ha estat que el teixit empresarial pugui donar visibilitat als seus negocis i activitat, conèixer potencials clients i proveïdors i disposar d’un espai en el qual trobar noves oportunitats empresarials.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, qui ha destacat que “la trobada empresarial de PIMEC representa una oportunitat per fer xarxa i millorar la col·laboració i el creixement conjunt del teixit productiu de l’Hospitalet i Esplugues de Llobregat”.

“Som les ciutats impulsores del Bioclúster d’Innovació i Salut, un dels clústers més importants d’Europa. Constituïm una regió d’Europa que s’ha convertit en un gran focus d’atracció de talent i hem generat les condicions per esdevenir un ecosistema de l’economia del coneixement, on totes les empreses, independentment del sector, es puguin beneficiar”, va afegir Pilar Díaz.

Per la seva part, el president de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet, Joan Soler, va explicar que la jornada ha de servir per “unir a les empreses del territori, que facin xarxa i generar noves sinergies”. Soler també ha reivindicat la necessitat “d’intercanviar idees i debatre sobre els reptes que tenim al territori” amb l’objectiu de construir un teixit empresarial i productiu més fort i competitiu.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: