Més de 7.000 alumnes comencen el curs escolar a Esplugues

Compartir:

5/09/2022

Els centres escolars públics i concertats d’Esplugues obren portes aquest setembre abans que mai. Aquest dilluns 5 ho ha fet, amb absoluta normalitat, el segon cicle d’Infantil i Primària, mentre que l’ESO, Batxillerat i la majoria de cicles formatius ho faran el dimecres 7. L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha visitat durant el primer dia de classe les escoles Matilde Orduña i Joan Maragall (foto).

Per al curs 2022-2023, a Esplugues s’han matriculat 4.059 a Primària, 2.178 a Secundària Obligatòria i 778 a Batxillerat, sumant les vuit escoles i quatre instituts públics, així com les quatre de concertades.

Les escoles bressol obren també

El curs a les escoles bressol públiques (quatre municipals i una de la Generalitat) també ha arrencat aquest dilluns 5 de setembre, com la primària, amb un petit procés d’adaptació per al recent vinguts.

D’altra banda, atesa la gratuïtat de l’escolaritat per als infants que cursen Infantil-2 (nascuts el 2020), s’han obert dues noves aules, una a La Mainada (El Gall-Centre) i l’altra a Montserrat (Can Vidalet). Encara queden places vacants a aquests dos centres. Les famílies interessades poden contactar-hi: La Mainada, 93 372 32 01; Montserrat, 93 372 70 00.

De moment, s’han matriculat 373 infants a les cinc escoles bressol.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: