Més arbres als parcs, projecte guanyador del Pressupost Participatiu 2022

Compartir:

22/09/2022

Després d’un llarg de període de participació (tria de la temàtica, presentació de propostes, selecció de les deu finalistes i votació final), el Pressupost Participatiu 2022 ja té proposta guanyadora: Col·locació d’arbres que provoquin ombres en els diferents parcs de la ciutat.

La d’enguany ha estat la novena edició d’aquest procés obert al conjunt de la ciutadania per decidir en què invertir una part del pressupost municipal. Per a aquest any, es destinaven 236.000 euros. La proposta guanyadora haurà de suposar una inversió per aquesta quantitat.

La instal·lació d’arbres per generar més espais d’ombra ha obtingut 105 dels 563 vots emesos en la fase de votació final, amb deu propostes finalistes.

Durant tot el procés, engegat a principis d’any, hi han participat més de 1.100 persones, tant en votacions on-line (a través del portal Esplugues Participa) com en la trentena de punts de participació mòbil que s’ha fet a diferents espais i esdeveniments. També s’han fet 18 tallers i activitats amb diferents col·lectius.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: