L’inici de la construcció d’habitatge social a Montesa i Porta BCN, imminent

Compartir:

1/10/2021

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha defensat la promoció d’habitatge social per part dels municipis, com una de les accions que es poden fer des de l’àmbit municipal per contenir el preu de l’habitatge. L’alcaldessa ha participat aquest 1 d’octubre al 8è Congrés Internacional de l’Asociación de Mujeres Profesionales del Sector Inmobiliario (AMPSI), a Castelldefels.

Dins de la taula rodona titulada Alcaldesas liderando territorios y personas han intervingut les alcaldesses de Castelldefels (María Miranda), Vallirana (Eva Martínez) i Esplugues. Pilar Díaz ha anunciat que les obres de la promoció social inclosa al Pla Porta BCN, al carrer de Sant Mateu, començaran previsiblement abans d’acabar aquest any i que els primers pisos es lliuraran durant el 2023.

1congresdonesprofessionalssectorimmobiliari.jpegA més, ha dit que les obres d’urbanització de l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) Montesa, on s’han de fer 1.059 habitatges, dels quals un 70% en règim de lloguer assequible, s’iniciaran en aquest semestre i que les primeres llicències per edificar es podran atorgar el primer semestre del 2022.

L’alcaldessa ha recordat també que durant la vigència de l’actual Pla Local d’Habitatge d’Esplugues, està previst que el 50% dels 3.775 habitatges nous tinguin algun règim de protecció oficial (lloguer, concertat o general).

Pilar Díaz ha animat l’AMPSI a treballar en xarxa, perquè “sempre ajuda”, i a forjar aliances per col·laborar en la formació de dones interessades en professionalitzar-se en el sector immobiliari.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: