Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Les reserves per al Campament Màgic, ja disponibles

L’espai màgic d'en Fanguet i la Terrisseta per lliurar les cartes als Reis obrirà les tardes del 2 al 4 de gener al recinte de La Rajoleta

Compartir:

Des d’aquest dimecres 27 de desembre es poden demanar les reserves d’entrada gratuïta (a través del web municipal) per al tradicional Campament Màgic d’en Fanguet i la Terrisseta, que precedeix l’arribada dels Reis d’Orient. També es pot fer presencialment a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, fins a divendres 29, en horari de tarda.

El recinte de La Rajoleta és l’escenari d’aquest campament, que els dies 2, 3 i 4 gener, de 17 a 20 hores, obrirà portes perquè les famílies que hi acudeixin amb la reserva d’entrada puguin lliurar la carta als patges dels Reis i gaudir d’un espai màgic, on hi haurà l’escudeller reial, en Fanguet, acompanyat de la seva germana, la Terrisseta.

Durant els mateixos dies, i a la mateixa hora, als jardins de Can Tinturé, a pocs metres de La Rajoleta, acollirà un taller per aprendre a fer i decorar portaespelmes d’argila, organitzat per l’Escola Municipal de Ceràmica i el Taller Municipal de Pintura i Dibuix.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: