Les millors notes de la selectivitat

Acte de reconeixement als 4 alumnes de centres d'Esplugues que van obtenir un 9 o més a les darreres proves d'accés la universitat (PAU)

Compartir:

“Volem posar en valor l’esforç que representeu. Ens agraden especialment els joves com vosaltres, amb capacitat per tenir una mirada cívica i entendre les claus de l’entorn en què vivim”. L’alcaldessa, Pilar Díaz, va presidir aquest 14 de novembre l’acte que per quart any l’Ajuntament ha organitzat per fer un reconeixement a l’alumnat dels centres educatius d’Esplugues que van obtenir nota d’excel·lent (9 o més, sobre 10, a la fase comuna) a les proves d’accés a la universitat (PAU) del passat curs.

4 alumnes (3 noies i 1 noi) de centres espluguins van treure aquesta nota. La xifra és significativament inferior a la de l’any passat, que van ser 13. L’alcaldessa va citar “l’especial dificultat de l’examen de matemàtiques, que va generar certa controvèrsia” com a causa d’aquesta diferència, i “això encara té molt més mèrit per part vostra”.

Durant l’acte de reconeixement, celebrat al Saló de Plens municipal, es va fer entrega als alumnes d’un diploma i d’un xec regal per comprar material escolar i llibres.

Les millors notes espluguines de la selectivitat han començat estudis universitaris diferents. Nora Zafrilla Borrás (Escola Isabel de Villena), Física; Mencía Pascual Fernández (Col·legi Natzaret), Medicina; Núria Alexandra Vargas Cari (Institut La Mallola), Biomedicina, i Joan Badia Barroso (Escola Garbí Pere Vergés), Filologia Catalana.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: