Les inscripcions per visitar l’Espai Corberó, a partir del 2 de novembre

Compartir:

11/10/2022

L’Espai Corberó és un espai singular, obra de l’universal escultor Xavier Corberó (1935-2017), situat al bell mig del nucli antic d’Esplugues, al costat de l’església Santa Magdalena, masies amb segles d’història i el Monestir de Montsió. L’Ajuntament ha adquirit la finca on hi ha la joia arquitectònica que Corberó va anar modelant –des de finals dels 60, quan s’hi va instal·lar–, per convertir-la en un equipament, els usos del qual s’estan estudiant.

De moment, ja s’hi ha fet el Pregó de Festa Major i el 18 d’octubre acollirà la celebració de les Noces d’Or, acte d’homenatge a les parelles espluguines que fan 50 anys de casades. Però el seu gran bateig davant de la ciutadania d’Esplugues tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de novembre.

L’Ajuntament ha organitzat dues jornades de portes obertes guiades i gratuïtes per donar a conèixer l’emblemàtic i original recinte, que comunicava amb l’habitatge de Corberó. Les persones interessades podran inscriure’s per fer la visita en grups reduïts a partir del 2 de novembre a la plataforma digital de Codetickets (codetickets.com).

Conjunt laberíntic de 300 arcs

Els qui acudeixin a la visita podran descobrir en una parcel·la de 2.055 m2 una edificació a base de forjats de formigó armat, un conjunt laberíntic de 300 arcs, patis i estades interconnectades, basses d’aigua, diverses escultures a escala humana, realitzades en pedra pel mateix artista, i, al subterrani, un auditori amb aforament per a unes 300 persones, de gran singularitat arquitectònica.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: