Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Les inscripcions per als casals d’estiu, a partir del 12 d’abril, i per als casals esportius, a partir del 6 d’abril

Compartir:

26/03/2021

L’Ajuntament d’Esplugues ja està preparant la celebració dels casals d’estiu; que, si les condicions sanitàries ho permeten, tindran lloc entre el 28 de juny i el 30 de juliol. Les inscripcions es podran realitzar, de manera telemàtica, del 12 al 30 d’abril a la web de la Fundació Pere Tarrés (www.peretarres.org/estiu/casals).

Els casals per a infants de 3 a 12 anys es faran a les escoles Folch i Torres, Lola Anglada, Joan Maragall, Can Vidalet i Prat de la Riba. El màxim de places serà de 530 en total.

Els casals per a joves de 12 a 16 anys tindran lloc a les escoles Can Vidalet i Prat de la Riba. Hi haurà 24 places a cadascun.

La publicació Espluestiu, recull més informació sobre aquests casals i el preus. També inclou l’oferta dels casals esportius (inscripcions a partir del 6 d’abril al CEM La Plana) i dels campus de les entitats esportives, així com dels casals per a gent gran i per a persones amb diversitat funcional (les inscripcions d’aquests, al maig). També informa dels ajuts econòmics per a famílies amb pocs ingressos (amb subvencions d’entre el 25 i el 90% del preu de la plaça).

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha destacat que “aquest any, la ciutat ofereix una vintena de propostes d’oci on trobareu vestits a mida amb talla entre 1 i 100 anys, per a amants de la natura o de l’esport (de diferents esports!) o amb diversitat funcional. Després de l’experiència de l’any passat, ja podem dir que comptem amb un model de Casals amb totes les garanties de seguretat, un EspluEstiu segur i per a tothom”.

Programa Espluestiu 2021

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: