Les inscripcions per al Pregó de Festa Major i les de portes obertes a l’Espai Corberó, a partir del 12 de setembre

Compartir:

Aquest dimarts 12 de setembre es podrà fer la inscripció a través de la plataforma digital de Codetickets (codetickets.cat) per assistir al Pregó de la Festa Major de Sant Mateu 2023 el dia 20 de setembre, que anirà a càrrec del nostre veí Juan Carlos Unzué i que tindrà com a escenari l’Espai Corberó. També el dia 12 s’obrirà la preinscripció per a unes noves jornades de portes obertes de l’Espai Corberó, que es desenvoluparan el cap de setmana previ a Festa Major, el del 16 i 17 de setembre.

Pregó d’Unzué

El Pregó inaugural de les festes anirà a càrrec de Juan Carlos Unzué, ex esportista d’elit i activista en la recerca de fons per lluitar contra la malaltia de l’ELA. Tindrà lloc a les 20 hores de dimecres 20 a l’Espai Corberó. Com a novetat, el Pregó es podrà seguir també en llengua de signes.

Durant els dies previs es posarà a la venda un mocador de la Festa Major, amb referències a l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA), per recaptar fons per investigar la malaltia.

Visites a l’Espai Corberó

El mateix dimarts 12, i també a través de Codetickets, es podran fer les inscripcions per a les dues jornades de portes obertes guiades i gratuïtes que l’Ajuntament organitzarà dissabte 16 i diumenge 17 per donar a conèixer l’Espai Corberó, l’emblemàtic i original recinte de l’escultor Xavier Corberó (1935-2017), adquirit l’any passat per l’Ajuntament. Els dies 12 i 13, s’obriran les sol·licituds on-line per a la ciutadania d’Esplugues, i el dia 14, per a públic en general.

Situat al bell mig del nucli antic d’Esplugues, al costat de l’església Santa Magdalena, masies amb segles d’història i el Monestir de Montsió, l’Ajuntament va adquirir la finca on hi ha la joia arquitectònica que l’universal escultor va anar modelant des de finals dels 60, quan s’hi va instal·lar.

Les primeres portes obertes es van fer el 12 i 13 de novembre de l’any passat, i van registrar unes 1.400 visites. Ha acollit desenes de gravacions i actes privats, que suponsen una important injecció econòmica per a les arques municipals, i ha estat l’escenari d’esdeveniments organitzats per l’Ajuntament, com el Pregó de Festa Major de l’any passat –enguany s’hi tornarà a fer– i l’acte de celebració de les Noces d’Or, en què es ret homenatge a les parelles d’Esplugues que fan 50 anys de casades.

Per qualsevol incidència tècnica amb les entrades cal posar-se en contacte amb Codetickets a través del telèfon 93 882 52 48.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: