Les dones, protagonistes

Compartir:

El Mes de les Dones inclou una vintena d’activitats de sensibilització, com una peça de teatre documental amb mirada espluguina

Una vintena d’activitats, entre tallers, xerrades i espectacles, formen el programa del Mes de les Dones 2023 a Esplugues, organitzat per l’Ajuntament i les associacions de dones de La Plana, El Gall i Can Vidalet per reivindicar el paper de les dones a la societat.

Un dels actes centrals serà el Sopar de les Dones, que torna a celebrar-se al CEM Les Moreres després de dos anys de no fer-se per la pandèmia. Un esdeveniment, que tindrà lloc el divendres 10, que aspira a aplegar centenars de dones i que tindrà com a preàmbul l’actuació de la cantant canària Nia, guanyadora del concurs televisiu Operación Triunfo del 2020 (l’accés al concert és lliure). Les inscripcions per al Sopar de les Dones són fins al 3 de març al CIRD Vil·la Pepita (c. Sant Francesc Xavier, 1). Per a més informació, es pot trucar al 933 713 350.

A la programació també destaca la representació de la peça de teatre documental Dona veu, dirigit per Queralt Riera (dijous 9, al Casal Robert Brillas), que recull la mirada de dones espluguines.

Nou premi de recerca, en clau de dona
Conferències sobre la repressió franquista i la situació de les dones a l’Iran, diversos tallers i la presentació del primer Premi de Recerca Teresa Jansana, sobre dones espluguines de tots els temps, completen la programació.

Programa
Consulta totes les activitats al programa del Mes de les Dones

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: