Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

L’Edifici Cadí i el CAP Lluís Millet, centres de vacunació

Compartir:

16/03/2021

Després de la petició efectuada per l’Ajuntament i pels dos centres d’atenció primària (CAP) d’Esplugues, CatSalut ha informat que, a partir d’aquest dijous 18 de març, les persones més grans de 80 anys i les que tinguin grau de dependència 2 o 3 rebran la segona dosi de la vacuna anti-Covid al municipi. Les persones residents a Can Vidalet i Can Clota, a l’Edifici Cadí, mentre que la resta, al CAP Lluís Millet.

En tots els casos, els trucaran per donar-los dia i hora. No s’ha de trucar ni anar als CAP per demanar la cita.

Fins ara, les persones grans i depenents, les que estan rebent la vacunació en la fase actual, havien d’anar a la Fira de Cornellà, on van rebre la primera dosi. L’Ajuntament va posar a disposició de la Generalitat equipaments municipals per evitar que aquestes persones haguessin de desplaçar-se.

Per a l’alcaldessa, Pilar Díaz, “és una gran notícia per a Esplugues. Des de l’Ajuntament hem estat molt conscients de la necessitat de facilitar la vacunació a les persones grans i, en general, amb problemes de mobilitat. Vam oferir la nostra col·laboració des del minut zero i finalment hem trobat una bona solució”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: