L’ampliació provisional del CAP Lluís Millet, a finals d’any

Per a l'alcaldessa, "seguirem treballant per fer realitat" la construcció del nou ambulatori, que substituirà l'actual

Compartir:
Simulació mòdul nou CAP Lluís Millet

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que a finals d’any s’enllestiran els treballs per ampliar provisionalment el centre d’atenció primària (CAP) Lluís Millet, mentre no estigui construït el nou ambulatori, que es traslladarà a l’entorn del parc Pou d’en Fèlix i els carrers Àngel Guimerà i Nou.

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que se situarà a la zona posterior al CAP, en una parcel·la que ha estat cedida per l’Ajuntament d’Esplugues. En un espai de 220 m2 hi haurà vuit noves consultes, així com una sala d’espera i un espai de recepció.

La necessitat de creixement del centre assistencial, que atén una demanda de l’Ajuntament i de les persones usuàries, s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista i el fisioterapeuta, entre d’altres.

Per a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, la construcció del nou CAP “és una reivindicació històrica de la nostra ciutat i seguirem treballant perquè sigui una realitat. L’ampliació provisional que ara comença arriba dos anys tard per part de la Generalitat, però finalment arriba i és positiu”.

“La Generalitat té tota la nostra col·laboració per tirar endavant el nou CAP definitiu -afegeix-, i volem que aquest compromís vingui acompanyat també d’un calendari real i inamovible de construcció definitiva”.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: