Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

L’Ajuntament obté el segell Compromís per la Sostenibilitat Turística

Compartir:

3/05/2021

L’Ajuntament d’Esplugues ha obtingut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, corroborant així la forta aposta del municipi per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels seus serveis turístics.

Aquest segell, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el suport dels Consorcis comarcals, reconeix a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.

El Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, que en el Baix Llobregat es gestiona a través del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, és un distintiu creat per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, basat en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

Compromís per la sostenibilitat

Pilar Díaz,  alcaldessa d’Esplugues, ha declarat que “la sostenibilitat és un dels principals eixos del nostre Pla d’Actuació Municipal. No és només un objectiu, també és un compromís que tenim amb el futur i el benestar dels nostres veïns i veïnes”, i ha subratllat que “el segell Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere 2021 per al nostre Ajuntament refrenda la feina feta i ens anima a seguir millorant”.

Un dels principals objectius del Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere és perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora contínua en tots els àmbits de la sostenibilitat: social, econòmic i ambiental, així com la satisfacció de la població, dels turistes i dels visitants, i l’aposta per un model de turisme responsable, ambientalment sostenible, socialment inclusiu i universalment accessible.

El distintiu va néixer amb la principal finalitat d’implementar una gestió més sostenible i de qualitat en tots els agents d’una destinació turística, i s’adreça a totes les empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i el seu impacte social i ambiental en el territori comprometent-se amb la sostenibilitat. Actualment, a la demarcació de Barcelona s’han distingit més de 400 entitats, de les quals 42 són del Baix Llobregat.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: