Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

L’Ajuntament d’Esplugues expressa el seu condol pels dos guàrdies civils morts a Barbate

El Consistori s'adhereix al manifest de la Federació de Municipis de Catalunya pels dos guàrdies civils assassinats en tasques de lluita contra el narcotràfic i la seva solidaritat amb les famílies

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues s’ha adherit al manifest de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) de condol pels dos guàrdies civils assassinats en tasques de lluita contra el narcotràfic i la seva solidaritat amb les famílies. El Consistori vol expressar així el seu condol a les famílies i persones estimades dels dos agents que han perdut la vida i expressat suport als ferits en l’acte de servei en la lluita contra el narcotràfic el passat 9 de febrer a Barbate.

Segons recull el manifest de la FMC, “en moments com aquests és essencial unir-nos com a societat per oferir suport i reconeixement als qui han dedicat les seves vides a preservar la seguretat i la justícia”. A través del text, la federació i, per tant, l’Ajuntament d’Esplugues “es reafirma el seu compromís en la lluita contra el narcotràfic i qualsevol forma de criminalitat, i destaca la importància de mantenir una col·laboració estreta entre les forces de seguretat i la ciutadania per assegurar un entorn segur per a tots”.

“En aquests moments difícils, compartim el dolor de les famílies afectades i expressem el nostre més sincer condol a la comunitat de la Guàrdia Civil. Estem al costat de tots aquells que pateixen aquesta pèrdua irreparable i confiem en la prompta recuperació dels ferits”, expressa el comunicat. “Aprofitant aquesta trista ocasió, volem subratllar la importància crucial de la tasca que tots els cossos de seguretat porten a terme per garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes dels nostres municipis. Els membres de la Guàrdia Civil, així com altres forces de seguretat, assumeixen amb valentia i determinació la responsabilitat de protegir les nostres comunitats de les amenaces criminals i els desafiaments que es presenten i asseguren un entorn segur per als nostres municipis”, continua el manifesta i conclou: “Aquest esdeveniment ens recorda la importància de donar suport a aquests professionals que, amb coratge, assumeixen riscos personals per salvaguardar la seguretat de la comunitat”.

En la sessió plenària es donarà trasllat de l’adhesió.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: