Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

L’Ajuntament atorga més de 160 beques per als casals d’estiu

Compartir:

8/07/2022

Perquè cap infant es quedi sense la possibilitat d’acudir a un casal o activitat d’estiu, l’Ajuntament atorga cada any beques a les famílies amb una renda per càpita anual inferior a 5.218,50 €. En funció de la renda, els ajuts poden anar entre el 25 i el 90% del cost. Enguany s’han atorgat de moment més de 160 beques, tot i que queden pendents de resoldre prop de 40 sol·licituds més. L’import total de les concedides fins ara és d’uns 50.000 euros.

La majoria són per als casals per a infants de 3 a 12 anys que es fan a cinc escoles del municipi durant el juliol, per al casal esportiu que es porta a terme al CEM La Plana i per als campus que organitzen les entitats esportives.

Enguany s’han inscrit 560 infants als casals esportius i prop de 400 als casals d’estiu infantils (un infant pot fer entre una o cinc setmanes). També tenen desenes de participants cada setmana els campus de futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol, gimnàstica i patinatge artístic.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, que ha fet una visita aquest 8 de juliol a diversos casals d’estiu, ha afirmat que “els casals d’estiu són un recurs imprescindible per a moltes famílies que treballen al juliol, també una màquina d’experiències positives i de vivències per a les nenes i nens d’Esplugues. El nostre equip de govern n’ha estat sempre molt conscient i per això prioritzem un programa de beques que garanteixi que ningú no es quedi mai sense plaça per motius econòmics. L’estiu és per a tothom”.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: