L’Ajuntament ampliarà les visites a l’Espai Corberó

Compartir:

Donat l’èxit de la convocatòria inicial de les portes obertes, s’obrirà un nou període d’inscripció reservat a la ciutadania d’Esplugues

Èxit rotund de la convocatòria de portes obertes impulsada per l’Ajuntament d’Esplugues per donar a conèixer l’Espai Corberó. L’Ajuntament va adquirir recentment aquest espai singular –obra de l’universal escultor Xavier Corberó (1935-2017), situat al bell mig del nucli antic d’Esplugues, al costat de l’església Santa Magdalena, masies amb segles d’història i el Monestir de Montsió– i va organitzar dues jornades de portes obertes, a través de visites en grups reduïts, per als dies 12 i 13 de novembre. Les 750 inscripcions, que eren gratuïtes, es van exhaurir en pocs minuts al portal Codetickets.

Ara, l’Ajuntament ampliarà els torns de visita, aquest mateix cap de setmana, perquè pugui demanar-ne cita exclusivament la ciutadania d’Esplugues. Els nous torns i la possibilitat de sol·licitar entrada s’activaran aquest dilluns 7 de novembre a les 9 hores.

RESERVA D’ENTRADES

La persona titular de l’entrada ha d’estar empadronada a Esplugues i podrà sol·licitar fins a un màxim de quatre entrades, totes per a persones del municipi i per a una sessió (no podrà demanar entrades per a sessions diferents). El sistema demanarà el DNI de cadascuna de les persones que accedeixi a la visita.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: