L’Ajuntament activa el pla municipal per risc d’altes temperatures durant els pròxims dies

La fase d'alerta per onada de calor entra en vigor a les 0 hores de diumenge 20 d'agost

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues activa aquest diumenge 20 d’agost el pla municipal per risc d’altes temperatures davant la previsió d’onada de calor per als pròxims dies. Segons els pronòstics, les altes temperatures es mantindran probablement fins dimecres, quan es preveu que començaran a davallar.

El pla suposa una sèrie de mesures com un augment del seguiment de les persones més vulnerables i facilitar a la ciutadania l’accés als espais que funcionen com a refugis climàtics (ubicacions i horaris, en aquest enllaç), que ofereixen una temperatura i un entorn confortable i que estan especialment dirigits a persones vulnerables a la calor (majors de 75 anys, nadons, malalts crònics…). Cal tenir en compte que en aquests punts no hi ha atenció mèdica, per la qual cosa les persones que ho requereixen han d’adreçar-se al centre de salut.

Des de l’Ajuntament es recomana en a les entitats que, sempre els sigui possible, no facin actes en les hores més caloroses. També és convenient que a les hores de més calor es redueixi l’activitat física i les activitats intenses.

Consells i recomanacions durant una onada de calor, aquí.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: