Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

La renovada sala d’actes del Casal Robert Brillas aixeca el teló

Compartir:

8/09/2022

L’activitat torna a la planta baixa del Casal de Cultura Robert Brillas, el principal equipament cultural municipal, aquest divendres 9 de setembre. Ho farà amb una obra de teatre documental, En Bangkok también hay ratas, de la Cia La Voz Ahogada Projecte Escènic, que tracta sobre el paper de les dones al moviment veïnal barceloní als anys 60 i 70. L’entrada és lliure, amb places limitades (es recomana fer inscripció prèvia al correu memoriahistoricabll@gmail.com). Aquest 7 de setembre s’ha fet l’acte d’inauguració, al qual han estat convidades les entitats del municipi (foto).

La reforma, amb un cost de 400.000 euros, ha tingut per objecte modernitzar la sala i dotar-la de 166 butaques davant l’escenari, que substituiran les cadires que fins ara havia d’utilitzar el públic. Es tracta de butaques retràctils, perquè la sala es pugui adaptar a diversos tipus d’actes.

També s’ha apujat el nivell del paviment uns 30 centímetres per millorar la visibilitat de l’escenari i s’han fet millores acústiques –revestiment de la sala– i d’il·luminació, amb un sistema eficient energèticament que es pot ajustar a l’ocupació efectiva i també aprofitar la llum natural.

Durant la inauguració, l’alcaldessa, Pilar Díaz, va dir que la ciutat ha passat de “tenir un casal de cultura de batalla a un de nou que reuneix les millors condicions de comoditat, d’escenari i acústiques, entre d’altres” i va afegir que és “el punt de partida” d’importants novetats culturals que viurà el municipi durant els propers mesos.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: