Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

La Policia Local s’integra a la Xarxa Rescat de la Generalitat

Compartir:

4/05/2021

La Policia Local d’Esplugues s´ha integrat a la Xarxa Rescat (Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya), un dispositiu dissenyat per la Generalitat de Catalunya i ideat per proporcionar cobertura als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències del territori (Mossos, Bombers, Protecció Civil, SEM, policies locals…).

Walkitalkiespolicianoticia.jpg

 

Fins ara, el cos local de policia tenia accés al senyal de radiocomunicació conjunt gràcies a un aparell instal·lat a la seu del carrer Manuel de Falla. A partir d’ara, amb l’adquisició d’equips de radiotransmissió nous, tots els agents podran rebre les informacions dels diferents cossos de seguretat i emergències des del lloc on estiguin patrullant.

Amb això es millorarà la coordinació entre cossos i la capacitat de resposta davant qualsevol emergència.

Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, ha explicat que “amb l’adquisició dels nous equips de radiotransmissió guanyarem en eficiència i millorarem la coordinació de la nostra policia local amb la resta de cossos de seguretat. Això ens permetrà actuar de forma més ràpida i organitzada”. “Seguim avançant en el model de policia local moderna, propera i amb un alt grau de professionalitat que estem implementant a la nostra ciutat”, ha afirmat l’alcaldessa.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: