La plataforma jocomproaesplugues.cat activa les compres ‘on line’

Actualment compta amb prop de 40 establiments adherits

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha activat jocomproaesplugues.cat, un marketplace a la disposició del teixit comercial d’Esplugues per donar a conèixer, vendre i distribuir els seus productes i serveis. La ciutadania podrà comprar on line i rebre els productes a casa, recollir-los a l’establiment o a diferents taquilles refrigerades distribuïdes pel municipi.

De moment s’han adherit 37 establiments, des de botigues de roba o de joguines a papereries, passant per centres de salut, restauració i parades de mercat, entre d’altres.

Forma part d’Esplugues Comerç 4.0 per reactivar el sector comercial

La plataforma digital Jo compro Esplugues, fins ara una app a on es podien consultar ofertes d’establiments del municipi, fa així un pas més en la digitalització del comerç local.

La iniciativa forma part de l’Esplugues Comerç 4.0, un projecte de reactivació del sector comercial de la ciutat a través de la digitalització, que s’està implementant gràcies a una subvenció dels fons europeus Next Generation.


Suport a la digitalització de més de 350 comerços

Una altra de les grans potes d’Esplugues Comerç 4.0 ha estat el Programa de suport a la digitalització del teixit comercial d’Esplugues, en el qual han participat 352 titulars d’establiments.

Els participants han comptat, de manera gratuïta, amb assessorament de mentors especialitzats per millorar la seva presència on line, desenvolupar la seva estratègia digital i adaptar el seu model de negoci a les noves tendències del mercat.

També han comptat amb formació i eines digitals per crear pàgines web, gestionar xarxes socials i implementar la venda on line. A més, s’ha fet formació a persones a l’atur en competències digitals i atenció a la clientela.

Compartir: