La nova campanya de recollida d’aliments busca voluntariat

Compartir:

26/04/2021

L’Ajuntament ha obert una borsa de voluntariat per participar a la campanya de recollida d’aliments que tindrà lloc entre els dies 27 i 29 de maig a diferents supermercats del municipi per poder continuar donant resposta a l’augment de famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments d’Esplugues. Per fer possible la campanya es necessiten un centenar de persones voluntàries perquè facin tasques d’informació i de recollida dels aliments donats per la ciutadania.

La inscripció es pot fer de manera telemàtica a través d’aquest enllaç (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjkCoeDTtyRZ2NGDfGEEcVA15iLbOVvEwTItb-sX_mcHjscA/viewform). S’establiran diversos torns, dels quals les persones inscrites podran escollir un o més.

OFZ_twitter.png

També es podrà col·laborar aportant aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments d’Esplugues o col·laborant de forma permanent com a voluntari al centre (+ informació a la crida de voluntariat).

La campanya Objectiu Fam Zero celebrarà la seva tercera edició després de les realitzades al juliol i al novembre de l’any 2020, en què es van recollir més de 11.000 quilos d’aliments i hi van participar més de 120 persones voluntàries.

OFZ_twitter_2.png

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: