Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

La línia 5 de metro, tallada dos mesos a partir del 25 de juny

Les persones usuàries de l'estació de Can Vidalet disposaran de bus llançadora fins a Can Serra mentre durin les feines, que permetran reduir vibracions

Compartir:
Entrada a metro Can Vidalet

El servei de metro de la línia 5 estarà tallat entre el 25 de juny i l’1 de setembre, ambdós inclosos, entre Cornellà Centre i Collblanc, cosa que afecta la parada de Can Vidalet.

El tall respon a una renovació integral de via que millorarà la fiabilitat del servei i el confort i resoldrà els problemes de vibracions que hi ha en aquest tram. Conclosos els treballs, s’incrementarà la capacitat de transport de la línia i es podrà augmentar la freqüència de pas dels combois.

Com a alternativa, es reforçarà la línia del Trambaix, mentre que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei de busos llançadora cada quatre minuts.

De Can Vidalet, a prop de l’estació de metro, sortirà un ramal especial del servei llançadora, fins a les proximitats de la parada de Can Serra de l’L1. Allà, les persones usuàries podran optar per enllaçar amb el bus que cobreix la resta d’estacions de l’L5 afectades (és a dir, cap a Collblanc o Cornellà) o incorporar-se a l’L1 per anar fins a Bellvitge o Barcelona.

La raó per la qual la llançadora central no passa per Can Vidalet és que la longitud dels autobusos no permet fer girs als carrers del barri, segons esgrimeix TMB.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Esplugues presenta els Districtes d’Innovació i el projecte Porta Diagonal

Comerç, mercats, empresa i consum, Drets civils i ciutadania, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat, Mobilitat i transport, Serveis econòmics

L’app AMB Aparcament Residents ja es pot fer servir a Esplugues

Mobilitat i transport
Cartell on es disposa el mapa d'afectació de les obres a la sortida 13 de la Ronda de Dalt

Afectacions al trànsit per les obres de la nova rotonda d’accés a la Ronda de l’ARE Montesa

Mobilitat i transport

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: