Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

La Fira del Llibre i la Rosa, enguany a la plaça Catalunya

Compartir:

19/04/2021

Aquest divendres 23 d’abril, se celebrarà la Fira del Llibre i la Rosa, enguany amb canvi d’ubicació i es farà a Plaça Catalunya de 11 a 20 hores amb les mesures de distància i d’higiene que dicta el Procicat, òrgan gestor de la pandèmia a Catalunya.

Ja està disponible la reserva d’entrades gratuïtes per al control d’aforament de diversos actes que se celebraran els dies 23, 24 i 25 d’abril:
– Representació de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia Gog i Magog. Lloc: Parc Onze de Setembre.
– Conta contes ‘Sant Jordi, la princesa i el drac, qui diu la veritat?’ a càrrec de Blai Senabre. Lloc: Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.
– Teatre infantil La llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia Toniton. Lloc: Escola Isidre Martí (dissabte) i Escola Can Vidalet (diumenge)
RESERVA LES TEVES ENTRADES

En paral·lel, l’Ajuntament promourà accions perquè la ciutadania decori les seves façanes, finestres i balcons i es facin recomanacions de llibres. Aquesta informació es pot consultar a la web de cultura municipal Esplugues Crea. A més, es retolaran i publicaran versos en diferents passos de vianants, dins l’activitat ‘Versos al pas’.

Els museus d’Esplugues faran jornades de portes obertes durant el dissabte 24 i el diumenge 25 d’abril i oferiran tallers, conferències i visites guiades. Més informació a: museus.esplugues.cat

També podeu consultar a la web esplugues.cat/sant-jordi el cartell amb totes les activitats, un tutorial per fer una rosa a casa, a càrrec de l’Espai Municipal de les Arts i imatges d’anteriors edicions de la Llegenda de Sant Jordi, de l’Esbart Vila d’Esplugues, també es podran veure al canal municipal de YouTube.

 

PROGRAMACIÓ DE SANT JORDI 2021 A ESPLUGUES

Cartellambtextrelaciodactes.png

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: