La Festa Major d’Esplugues tindrà atraccions sense música ni llum

Compartir:

14/09/2022

La fira d’atraccions, instal·lada al carrer Andreu Amat, de la Festa Major de Sant Mateu 2022, comptarà amb trams horaris sense llum ni música perquè en puguin gaudir menors i joves amb hipersensibilitat auditiva i/o trastorn de l’espectre autista. Aquesta iniciativa és fruït d’un acord entre l’Ajuntament i el Coordinadora d’Industrials de Firaires de L’Hospitalet, Esplugues i el Baix Llobregat. Els trams previstos tindran lloc el divendres 16 i el dilluns 19, de 18 a 20 hores. Són les franges horàries que s’han determinat on podria haver més demanda.

Per altra banda, les persones amb mobilitat reduïda que vulguin assistir als principals concerts de Festa Major, els dels escenaris de Sant Antoni Maria Claret i de Maria Aurèlia Capmany, on actuaran Álvaro de Luna, Dani Otero o Nena Daconte, comptaran amb un espai reservat per poder gaudir de l’espectacle, com ha passat altres anys.

Qui vulgui assistir a aquests concerts amb espai reservat i encara no ho hagi comunicat a l’Ajuntament, ha d’enviar un correu electrònic a fcastillo@esplugues.cat abans del 15 de setembre.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: