Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

La Festa Major comptarà amb dos ‘punts lila’

Compartir:

15/09/2022

L’escenari de Sant Antoni Maria Claret (on actuaran Nena Daconte, Álvaro de Luna i tindrà lloc la Festa Europa FM, entre d’altres), així com el parc de Les Tres Esplugues (on cada nit hi haurà diferents concerts) comptaran cadascú amb un punt lila, amb agents preventives i personal municipal. En el cas del primer, aquest s’ubicarà a la rambla del Carme, a prop de la plaça Gandhi.

A més de fer assistència estàtica en les carpes que es col·locaran en tots dos espais, en les quals també hi haurà materials com a polseres o pòsters, en el cas del parc de Les Tres Esplugues, les agents preventives recorreran la zona de concerts per fer prevenció i detenció de possibles agressions.

Els punts lila començaran a funcionar poc abans dels concerts: hi ha previstes accions de dinamització i de conscienciació. Tant les agents preventives com el personal municipal estaran identificats amb armilles de color lila. A més, també s’habilita un telèfon especial per comunicar qualsevol incidència o dubte: el 620 285 111.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: