La 12a Cursa Solidària va recaptar més de 12.000 €

Prop de 800 persones hi van prendre part

Compartir:

Esplugues va viure el passat diumenge 5 de maig la gran festa anual de l’esport i la solidaritat que representa la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, organitzada per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu. Prop de 800 persones hi van prendre part en les diferents distàncies d’aquesta dotzena edició, amb l’objectiu no tant d’arribar primer sinó de col·laborar, amb el preu de la inscripció, en una causa solidària.

La quantitat recaptada, que va ser de 12.602 euros, es destinarà a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d’atenció a infants amb malaltia minoritària i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu. D’aquí ve el lema de la Cursa: córrer pels petits valents.

La prova gran, de 10 km va ser guanyada per Mohamed Zarhouni (34 minuts i 22 segons) en categoria masculina, seguit de Youseff Koumali (34:33) i Gerrit Pieter (36:06). En categoria femenina la primera va ser Eva Ibáñez (44:21), seguida de Sonia Lozano (47:12) i Àngels Bonfill (48:10).

Als 5 km van guanyar José David Ruiz (18:43) i Trini Serrano (20:07). Els més ràpids de la Cursa de Promoció (1.900 metres) van ser César Manuel Aponte i Carolina Hernanz, i els de la Minicursa (1.050 m), Noa Sanz i Nil Colomer.

Pots consultar tota la classificació a https://cursasolidaria.esplugues.cat/

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: