Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Jornada comarcal sobre la Reforma Horària, l’11 de desembre a Esplugues

Compartir:

10/12/2020

L’Ajuntament d’Esplugues organitza una jornada aquest divendres 11 de desembre sobre la Reforma Horària, moviment que vol impulsar a Catalunya la consecució d’horaris més acords amb els estàndards europeus i que requereix la implicació dels sectors públic i privat.

La jornada, que serà via telemàtica, començarà a les 10 h amb una presentació a càrrec de l’alcaldessa, Pilar Díaz, i Luis Moreno, senior HR business partner de Nestlé Global Services Spain, empresa que té la seu a Esplugues i aplica horaris europeus des de fa anys.

Posteriorment, hi haurà una segona taula amb representants de sindicats i empresariat comarcal: Eva Gajardo, d’UGT; José María Romero, de CCOO; Silvia Miró, de PIMEC, i Neus Olea, d’AEBALL.

En una jornada metropolitana celebrada al novembre, l’alcaldessa va presentar l’experiència d’Esplugues com a ciutat adherida a la Reforma horària des del 2015, com la creació d’un grup motor, amb presència d’agents socials, que va culminar en la creació de la Xarxa d’empreses , entitats i Comerços per a la Reforma Horària, que actualment té 110 adhesions; així com també la Setmana dels Horaris que es va fer el 2018.

POTS VEURE LA SESSIÓ INTEGRAMENT AQUÍ:

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: