Joc, monòleg i ‘coaching’ contra la violència masclista

L’Ajuntament organitza diverses activitats a Esplugues al voltant del 25N

Compartir:

L’Ajuntament vol traslladar el missatge, com cada any, que la violència masclista és un fet que ens afecta i que cal erradicar. Per això, al voltant del 25N (Dia per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones) s’organitzen diverses activitats lúdiques i, sobretot, reivindicatives.

Dissabte 25 al migdia, hi haurà la lectura de manifestos i ofrena floral en memòria de les dones i infants assassinats, a la plaça Santa Magdalena. Però abans, divendres 24, hi ha previstos el joc Surt de les caselles! per a tota la ciutadania per conscienciar contra les violències masclistes (17 h, jardins del Casal Robert Brillas) i el monòleg No solo duelen los golpes, de Pamela Palenciano, amb entrada lliure (19 h, sala teatre del Casal Robert Brillas).

Un altre dels actes destacats és que la biblioteca Pare Miquel d’Esplugues acull l’exposició Violència masclista en la parella: desmuntem mites?, de la Diputació de Barcelona, fins a l’1 de desembre. També hi haurà la 10a Marxa del Baix Llobregat contra la Violència Masclista (diumenge 26) i un taller de coaching per millorar les relacions i prevenir les violències masclistes (divendres 1 desembre, amb inscripció prèvia a dones@esplugues.cat o 93 371 33 50, ext. 2190).

Consulta tots els actes aquí.

Compartir:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: