Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Inscripcions per a la nova temporada de piscines, tallers i escoles municipals

Compartir:

26/07/2021

Les inscripcions per als cursos de natació per a totes les edats i nivells i activitat física per a joves (zumba, cycling…) a partir de l’octubre al CEM La Plana ja estan obertes a la recepció de l’equipament i al web laplana.duetsports.com. Les diferents entitats esportives comencen també a fer les inscripcions per a les seves escoles a principis de setembre.

portadaGuiaNoetquedisacasacatala1.jpg

Per als cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura, que començaran el 20 de setembre, cal inscriure’s a partir del 3 de setembre enviant un correu a escolaceramicaesplugues@gmail.com o presencialment, demanant cita prèvia al 93 372 04 16. Del 13 al 17 de setembre es faran portes obertes amb tallers gratuïts (més informació: www.espaidelesarts.esplugues.cat).

Per a les inscripcions de l’Escola de Música cal trucar al telèfon 93 372 04 16 o enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat. L’inici del curs és el 13 de setembre.

Els tallers per a joves de l’Espai Remolí i del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció de l’1 al 20 de setembre, i les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran –de tecnologia, cultural, de salut i activitat física–, per a majors de 60 anys, seran entre el 6 i el 17 de setembre (dies diferents per a cursos determinats i, en cas que la demanda superi l’oferta, es farà sorteig, no serà per ordre d’inscripció).

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i de lleure (esplais), les famílies amb ingressos anuals per capita inferiors a 5.218,50 € poden sol·licitar beques en el moment de la inscripció. El detall es pot consultar al programa No et quedis a casa!, repartit per totes les bústies, i que està disponible també al web municipal (https://www.esplugues.cat/ambits/temes/cultura/no-et-quedis-a-casa-2021-2022/).

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: