Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Inscripcions per a la nova temporada de piscines, tallers, activitats per a gent gran i escoles de ceràmica i música

Compartir:

1/09/2022

Les inscripcions per als cursos de natació per a totes les edats i nivells i activitat física per a infants i joves (dance, games, cycling…), que s’avancen enguany al 19 de setembre, al CEM La Plana ja estan obertes a la recepció de l’equipament. Les diferents entitats esportives comencen també a fer les inscripcions per a les seves escoles a finals d’agost o principis de setembre.

Per als cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura, que començaran el 19 de setembre, cal inscriure’s del 7 a l’11 de setembre en el cas d’alumnes del curs anterior, i a partir del 12 per a alumnes nous, enviant un correu a escolaceramicaesplugues@gmail.com o presencialment, els dimarts i dijous. Del 12 al 16 de setembre es faran portes obertes amb tallers gratuïts (més informació: Web EMA). Per a les inscripcions de l’Escola de Música cal trucar al telèfon 93 372 04 16, o enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat. L’inici del curs és el 12 de setembre.

Detall No et quedis a casa Personatge LlimonaEls tallers per a joves del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció l’1 de setembre, i les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a la Gent Gran –cursos gratuïts de tecnologia, culturals, de salut i activitat física–, per a majors de 60 anys, seran entre el 5 i el 16 de setembre (en cas que la demanda superi l’oferta, es farà un sorteig, no serà per ordre d’inscripció).

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i de lleure (esplais), les famílies amb ingressos anuals per capita inferiors a 5.179,03 € poden sol·licitar beques en el moment de la inscripció. Més informació a la web de BEQUES de l’Ajuntament.

El detall de les activitats es pot consultar al programa ‘No et quedis a casa!‘, repartit per totes les bústies, i que està disponible també al web municipal al següent enllaç:

PROGRAMA ‘NO ET QUEDIS A CASA’

FE D’ERRADES: alguns preus dels cursos de natació estan posats de forma incorrecta. Com és lògic, la quantitat inferior sempre correspon a persones empadronades a Esplugues, i la superior, als de fora.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: